Разположен в полите на Странджанския балкан, в местността Ченгене Юрт, още позната като Ченгене Скеле, Royal Horse Club се намира близо до морския бряг, само на десет километра от град Бургас. 

 

Комбинацията от приказни гледки и чист планински въздух, допълнени от приятна тишина, прави мястото изключително подходящо за презареждане и релаксация - из зелените пасища или на разходка из горите на Странджа.

Качествата на региона го правят идеален за изграждането на конна база като нашата, тъй като притежава всички качества и условия, необходими за правилното и природосъобразно отглеждане на животните. 

 

Royal Horse Club е разположен върху площ от 25 декара, разполага с няколко плаца и собствена зооградина, в която щастливо се отглеждат токачки, френски гълъби, зайци и специална порода петли, а посетителите ни, малки или големи, са добре дошли да се запознаят с обитателите й. 

 

Щастливи сме, че отскоро можем да радваме нашите гости с нова детска площадка, на която да играят техните деца, както и с малкият ни уютен ресторант, в който могат да се насладят на топла, домашноприготвена от нас храна. 

 

Създавайки приятни условия за отдих и достъпни услуги за споделящите любовта ни към конете, Royal Horse Club e посветен на популяризирането и развитието на конния спорт в региона.