Едно от любимите неща на Royal Horse Club е да доставя радост и вълнуващи емоции на своите посетители. Затова се наехме да създаваме неповторими преживявания за Вашите празнични, лични и професионални поводи.

 

За Вашите деца ще организираме незабравими рождени и именни дни, с вълнуваща програма, включваща езда на пони или кон, разходки с каручка, теглена от магаре, игри в детския ни кът и скачане на батут.

Като допълнителна услуга към празника, малките ще имат възможност да се превърнат замалко в каубои и индианци, и да опитат стрелба с лък или въздушна пушка. 

Ще им предложим и интересна екскурзия из фермата, където ще имат възможност да натрупат опит като професионални готвачи с нашия мастър клас по приготвяне на специална торта. С кулинарния шедьовър ще нахранят нашите прасенца, за да се запознаят с тях и да създадат чудати приятелства. 

 

За възрастните също сме помислили и сте добре дошли да отпразнувате при нас и Вашите празници, и да се позабавлявате с приятели, като се възползвате от разнообразни услуги и креативността на нашия екип, нашите организирани игри и разходки. 

 

Казваме “Да” и на любовта, и сме готови да предоставим идеалните условия за романтични мигове с Вашата половинка. 

 

Royal Horse Club е напълно наясно с важността на сплотените отношения в работния екип. Затова предлагаме и организирането на специални тийм билдинги - забавленията са гарантирани, а приятелствата и добрата работна атмосфера ще бъдат окончателно затвърдени. 

 

На територията на клуба, в нашия семеен ресторант, се предлагат разнообразни храни и напитки, а по предварителна заявка можем да предоставим домашно приготвена храна за всички участници в празника.

 

Предлагаме Ви програма, която включва:

  • 3 часа престой с резервация на места и включени входни такси
  • Езда на пони или кон (според възрастта на децата)
  • Хранене на конете и други животни в фермата
  • Запознаване на децата с обитателите на фермата.
  • Детски кът с пясъчник и батут

 

цена 18 лева на дете

Допълнителни опции:

  • Каручка с магаре - 40 лв (до 10 деца)
  • Стрелбище с лък и въздушна пушка – 7 лв. на дете
  • Избор на детско меню - 10 лв. на дете**

* детските програми са валидни за не по-малко от 5 деца, до 12-годишна възраст

** на територията на конната база работи заведение, в което се предлагат храна и напитки